Принципи розробки on line курсів для самостійної роботи студентів на платформі edX - Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна; Васілакін, В. В. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник для викладачів, які займаються розробкою онлай курсів на платформі edX.