Необхідні дії сімейного лікаря при невідкладних станах в кардіології : навч. посіб. для студ. VI курсу мед. ф-ту спец. - Михайловська, Наталія Сергіївна; Ромальо Роке, Т. М.; Нестерова, О. С.; Михайловський, Ярослав Максимович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності «Медицина» та «Педіатрія». У навчальному посібнику наведено алгоритм діяльності сімейного лікаря при гострому коронарному синдромі, порушеннях серцевого ритму, гіпертензивних кризах, серцевій недостатності. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу медичного факультету під час підготовки до практичих занять з відповідної теми.