Тенденції формування української медичної термінології: діахронічний аспект - Яровой, Б. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – виявити основні тенденції формування української медичної термінології на різних етапах її розвитку на основі праць Т. Кияка, П. Селигея, Л. Сидоренко, А. Ткач та інших учених із застосуванням описового методу.
Keywords: тези доповідей