Вивчення впливу основи-носія на біофармацевтичні властивості м’якої лікарської форми циміналю - Скупий, І. М.; Гладишев, Віталій Валентинович; Лисянська, Ганна Петрівна; Гладишева, Світлана Анатоліївна (My University, 2024)
Мета роботи. Біофармацевтичне обгрунтування раціонального складу м'якої лікарської форми циміналю для зовнішнього застосування.
Keywords: тези доповідей