Вивчення моносахаридного складу листя мирту звичайного, вирощеного в умовах in vivo та in vitro - Мацегорова, О. Є.; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2025)
Метою даного дослідження було порівняльне вивчення якісного та кількісного складу моносахаридів листя Myrtus communis, отриманого з рослин, культивованих в умовах in vivo, та рослин, культивованих методом мікроклонального розмноження в умовах in vitro, із застосуванням газорідинної хромато-мас-пектрометрії (ГХ/МС).
Keywords: тези доповідей