Управління та економіка фармації : навч. посіб. до семінарів фармацевтів-інтернів спец. «Фармація». Ч. 2. - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник призначений для використання фармацевтами-інтернами спеціальності «Фармація» з дисципліни «Управління та економіка фармації» при підготовці до семінарів.
Keywords: УЕФ; інтернатура