Моделі ремоделювання загальної сонної артерії у хворих із ГХ ІІ стадії та каротидною атеромою залежно від супутнього ЦД 2-го типу - Сиволап, Віталій Вікторович; Богун, А. О. (My University, 2024)
Мета – визначити особливості ремоделювання стінки загальної сонної артерії при наявній атеромі каротидного басейну у хворих на гіпертонічну хворобу ІІ стадії в залежності від супутнього цукрового діабету 2 типу.
Keywords: тези доповідей