Формування компетентностей здобувачів фармацевтичної освіти в умовах динамічного світу - Бушуєва, Інна Володимирівна; Борисенко, Н. М. (My University, 2025)
Метою даного дослідження став аналіз особливостей формування компетентностей здобувачів фармацевтичної післядипломної освіти в умовах сьогодення, а також визначення ключових напрямків удосконалення освітнього процесу