Особливості забруднення атмосферного повітря Запорізької області за 2016-2020 рр. - Задорожня, С. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Методи дослідження: пошуково-бібліографічний; санітарно-гігієнічний; екологографічний; системного аналізу; статистичний.
Keywords: тези доповідей