Фармацевтична ботаніка. Ч. 2 : Аанатомія та морфологія рослин : зб.тестів для підготовки до складання ЄДКІ Етап I «Крок-1. Фармація» - Корнієвський, Юрій Іванович; Корнієвська, Валентина Григорівна; Панченко, Світлана Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальна дисципліна «Фармацевтична ботаніка» займає одне з основних місць в підготовці студентів-фармацевтів, є першим етапом знайомства з лікарськими рослинами, їх морфологією та анатомічною будовою рослин. Для забезпечення засвоєння студентами теоретично-практичного матеріалу з дисципліни нами були проаналізовані тести, які входять до бази, створеної Центром тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою в напряму підготовки «Фармація» при МОЗ України, а також тестів , складених фахівцями медичних та фармацевтичних університетів. Тести складаються із завдання та варіантів відповідей, з яких один вірний. До кожного тесту наданий короткий коментар та ілюстрація для кращого засвоєння матеріалу.