Гістологія, цитологія та ембріологія. Тема заняття № 25 «Пульпа зубу. Періодонт. Ясна. Зубо-ясенне з’єднання. Підтримуючий апарат зуба» : метод. рекомендації для студ. 1 курсу для підготовки і проведення практ. заняття спец. 221 «Стоматологія» - Сирцов, Вадим Кирилович; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Євтушенко, Валентина Михайлівна; Алієва, Олена Геннадіївна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Таврог, Маріанна Львівна; Попко, Світлана Сергіївна; Громоковська, Тетяна Сергіївна; Хитрик, Аліна Йосипівна; Завгородня, Марія Ігорівна; Бушман, Вікторія Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні рекомендації призначені студентам 1 курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю «Стоматологія» для активного вивчення і оптимального освоєння теми «Пульпа зубу. Періодонт. Ясна. Зубо-ясенне з’єднання. Підтримуючий апарат зуба». Відповідно до умов «Програми з гістології, цитології та ембріології», складені питання до самопідготовки, наведена додаткова література. У методичних рекомендаціях є тести для самоконтролю студентів. Методичні рекомендації, розроблені відповідно до навчальної програми з гістології, цитології, ембріології, містять план практичних занять, основну та додаткову літературу, методику підготовки студентів до практичних занять за темою. Призначені для студентів