Соціальна філософія. Конспект лекцій - Жадько, Віталій Андрійович (ЗІДМУ, 2002)
Навчальний посібник відображає зміст основної проблематики соціальної філософії як філософії історії. В ньому викладені погляди на суспільство та закономірності його розвитку найвидатніших мислителів ХІХ-ХХ ст., а також концепції суб'єктів суспільного розвитку, теорії формування людини як особистості та вільної індивідуальності. Посібник може зацікавити всіх, хто готується до наукової роботи в сфері гуманітарного знання.
Keywords: соціальна філософія