Особливості дослідження одягу при невідповідності кількості ушкоджень на тілі і одязі - Саніна, Наталія Петрівна; Туманська, Любов Михайлівна; Зубко, Марія Дмитрівна (My University, 2015)
Резюме: у статті описана експертна тактика при медико-криміналістичному дослідженні одягу у випадку невідповідності кількості ушкоджень на тілі і одязі потерпілого.
Keywords: колото-різані пошкодження одягу; матеріали кримінального провадження