Фармакогенетичне тестування: сучасний стан проблеми - Крайдашенко, Олег Вікторович; Кремзер, Олександр Олександрович; Самура, Тетяна Олександрівна (Xарків : НФаУ, 2024)
Мета. Підкреслити значення та практичну користь фармакогенетики в медицині, а також вказати на потенційні напрямки для подальших досліджень.
Keywords: тези доповідей