Ефективність комплексного підходу до фізичної терапії з ревматоїдним артритом - Степанов, Д. В. (My University, 2024)
Мета.Дослідити,теоретично обґрунтувати та довести ефективність комплексного підходу до фізичної терапії у пацієнтів з ревматоїдним артритом.