Педагогічні аспекти трансляції та оцінки знань з використанням інформаційних технологій - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович; Приходько, Ігор Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Розглянуто деякі педагогічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі навчання студентів, роль викладача в підвищенні ефективності засвоєння навчального матеріалу та методів контролю якості підготовки в сучасних умовах. Рассмотрены некоторые педагогические аспекты применения информационных технологий в процессе обучения студентов, роль преподавателя в повышении эффективности усвоения учебного материала и способов контроля качества подготовки в условиях современного образования. Some pedagogical aspects of use of information technologies in teaching of students were considered as well as the teacher's role in improving of education efﬁiency and its quality control methods in modern education.
Keywords: трансляція наукових знань; педагогічні аспекти навчання; методи контролю; трансляция научных знаний; педагогические аспекты обучения; методы контроля; translation of scientific knowledge; pedagogical aspects of learning; methods of control