Використання терапевтичних вправ у профілактиктиці травматизму у футбольних арбітрів - Мартиненко, К. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – визначення ефективних засобів профілактики спортивного травматизму у футбольних арбітрів.
Keywords: тези доповідей