Викладання основ косметології в процесі до дипломної та післядипломної освіти дерматовенерологів і косметологів - Резніченко, Наталія Юріївна; Резніченко, Юрій Григорович; Веретельник, Олександр Володимирович; Красько, Микола Петрович; Головкін, Анатолій Вячеславович; Бочарова, Вероніка Володимирівна; Пекліна, Г. П.; Бочаров, В. А.; Куц, Л. В.; Гладчук, В. Є.; Резниченко, Н. Ю.; Резниченко, Ю. Г.; et al. (My University, 2014)
В статті описані основні принципи викладення косметології під час додипломної та післядипломної освіти дерматовенерологів. Зроблено акцент на певній тематиці, що має практичне значення в роботі косметолога, зокрема зі спеціальності «провізор-косметолог». В статье изложены основные принципы преподавания косметологии во время додипломного и последипломного образования дерматовенерологов. Акцент делается на определенной тематике, которая имеет практическое значение в работе косметолога, в том числе по специальности «провизор-косметолог». The article is devoted to main principles of prior to and post-graduate cosmetological education of dermatovenerologists and cosmetologists. The main themes, which are very important in cosmetological practice, are given in the article, including in «pharmacist cosmetologist».
Преподавание основ косметологии в процессе до и последипломного образования дерматовенерологов и косметологов
Basic course in cosmetological prior to and post-graduate education of dermatovenerologist and cosmetologists
Keywords: косметологія; додипломна та післядипломна освіта; косметология; додипломное и последипломное образование; cosmetology; prior to and post-graduate education