Ефективність застосування діуретиків у хворих на хронічну серцеву недостатність з надлишковою масою тіла та ожирінням - Нетяженко, В. З.; Бідзіля, Петро Петрович; Каджарян, Віталій Георгійович (My University, 2019)
Мета – вивчити клінічну ефективність застосування діуретиків у хворих на хронічну серцеву недостатність (ХСН) з надлишковою масою тіла (НМТ) та ожирінням, за оцінкою їх впливу на виникнення несприятливих серцево-судинних подій (НССП) впродовж п’ятирічного періоду спостереження
Keywords: матеріали конференцій; тези доповідей