Сучасні дистанційні технології при підготовці майбутніх лікарів - Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Рижов, Олексій Анатолійович; Калашник, Кирило Вадимович; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Хелемендик, Анастасія Борисівна; Саліонов, Володимир Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
В умовах сьогоденної епідеміологічної ситуації при підготовці майбутніх лікарів важливу роль має значення впровадження та використання сучасних дистанційних та інтерактивних технологій.
Keywords: дистанційне навчання; освітні технології