Проведення занять на кафедрі біологічної хімії ЗДМУ в умовах змішаної форми навчання з залученням продукту MS CLASSNOTE - Александрова, Катерина Вячеславівна; Шкода, Олександр Станіславович; Черчесова, Олександра Юріївна; Макоїд, Ольга Борисівна; Михальченко, Євген Костянтинович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В теперішній час в екстремальних умовах навчання під час карантину в період пандемії COVID-19 найбільшої популярності набирає змішана форма навчання, яка є поєднанням офлайн- та онлайн-навчання у різних пропорціях. Таке навчання з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій дає можливість студентам реалізовувати свої права на здобуття освіти.
Keywords: змішана форма навчання; MS Teams; Office365; MS ClassNote; MS Forms