Шляхи підвищення якості дистанційної освіти - Каблуков, Андрій Олександрович; Риженко, Віктор Павлович; Каблуков, А. А.; Рыженко, В. П. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Сучасне суспільство, висуває нові вимоги до вищої освіти. Тому виникає необхідність у використанні нових більш ефективних форм, засобів і технологій навчання, які забезпечать підготовку фахівця з рівнем знань, достатнім для його самостійної роботи після закінчення вузу. Мета дослідження. Підвищення якості дистанційно освіти, за рахунок поліпшення підготовки викладачів (тьюторів) куруючих дисципліну що вивчається.
Keywords: дистанційне навчання; інформаційні технології; професіоналізм; тьютор; підготовка викладачів