Вплив регулярних фізичних навантажень на психічний стан людей під час війни - Гущенко, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: оцінити вплив регулярних фізичних навантажень на рівень тривожності та депресивних симптомів серед людей під час війни.
Keywords: тези доповідей