Дослідження фірмової структури фармацевтичного ринку лікарських засобів на основі ксантину - Тананайська, І. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи: аналіз ринку препаратів на основі ксантину, що перебувають в обігу на території України.
Keywords: тези доповідей