Системи якості у фармації. Розділ «Системи якості у фармації» : навч. посіб. для фарм. ф-тів спец. 226 «Фармація, промислова фармація» - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Навчальний посібник містить комплекс навчально-методичного забезпечення до Розділу «Системи якості у фармації» з дисципліни «Системи якості у фармації» (методичні вказівки для вивчення тем дисципліни, дискусійні питання, питання для самоконтролю, перелік рекомендованої літератури, стислий інформаційний матеріал та приклади ситуаційних тестових завдань для самоконтролю). Для підготовки магістрів фармації галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація», професійної кваліфікації «фармацевт»