Застосування кредитно-модульної системи на кафедрі гістології, цитології та ембріології - Алієва, Олена Геннадіївна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
У роботі викладено досвід використання кредитно-модульної системи при навчанні студентів на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ. Виділено і проаналізовано позитивні і негативні сторони застосування кредитно-модульної системи. Кредитно- модульна система організації навчального процесу підготування лікарів відкриває нові можливості в системі вищої медичної освіти. Форми і методи навчання потребують подальшого вдосконалення. В работе представлен опыт использования кредитно-модульной системы при обучении студентов на кафедре гистологии, цитоло- гии и эмбриологии ЗГМУ. Выделены и проанализированы позитивные и негативные стороны применения кредитно-модульной системы. Кредитно-модульная система организации учебного процесса подготовки врачей открывает новые возможности в системе высшего медицинского образования. Формы и методы обучения нуждаются в дальнейшем совершенствовании. The work presented an experience of use of credit-modular system at student’s training on department of histology, cytology and embryology of ZSMU. The positive and negative sides of application of credit-modular system are allocated and analysed. The credit-modular system of the organization of educational process of preparation of doctors opens new opportunities in system of the high medical education. Forms and methods of teaching require the further perfection.
Применение кредитно-модульной системы на кафедре гистологии, цитологии и эмбриологии
Application of credit-modular system in the department of histology, cytology and embryology
Keywords: матеріали конференцій; кредитно-модульна система; медична освіта; форми та методи навчання; кредитно-модульная система; медицинское образование; формы и методы обучения; credit-modular system; medical education; forms and methods of teaching