Інноваційні стратегії інформування пацієнтів і лікарів щодо фібриляції передсердь та профілактики тромбоемболічних ускладнень у межах міжнародного проекту DEEPRAFT - Кисельов, Сергій Михайлович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Лихасенко, Іветта Валеріївна (My University, 2020)
Мета – підвищити обізнаність та ранню діагностику фібриляції передсердь з метою попередження тромбоемболічних ускладнень в країнах Східної Європи
Keywords: тези доповідей