Козацька медицина: основні напрями та спеціалізації - Давиденко, У. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Визначення основних напрямів, особливостей лікування та спеціалізації у козацькій медицині. Відповідно до мети під час дослідження було використано такі методи, як аналіз, порівняння, узагальнення.
Keywords: тези доповідей