Фармацевтична технологія : навч. посіб. до семінар. занять для слухачів вторинної спеціалізації «Асистент фармацевта» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія» до семінарських занять для слухачів вторинної спеціалізації «Асистент фармацевта» складений відповідно до плану та програми підготовки асистентів фармацевтів галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія». Посібник містить інформацію з питань взаємодії лікарських засобів під час екстемпорального виготовлення, основних принципів виготовлення екстемпоральних лікарських та косметичних засобів, а також матеріал стосовно характеристики, класифікації та фармацевтичного консультування при відпуску дієтичних добавок
Keywords: фармацевтична технологія; асистенти фармацевта; спеціалізація; семінари