Мобільні пристрої і хмарний сервіс у освітній системі Запорізького державного медичного університету - Кандибей, Вероніка Костянтинівна (Одеський національний медичний університет, 2017)
Навчання студентів в Запорізькому державному медичному університеті (ЗДМУ) відрізняється певною специфікою в порівнянні із здобуванням вищої освіти в інших вузах нашого міста. Перш за все, це використання хмарних технологій з включенням до навчального процесу мобільних пристроїв студентів, тобто використання технології дистанційно-очного навчання. Ця технологія дозволяє застосовувати в навчанні як звичайну очну методику (в класах і лабораторіях), так і дистанційну форму.
Keywords: тези