Оцінка токсичності ультрадисперсних частинок, які утворюються під час зварювання металу, на організм щурів Вістар - Шаравара, Лариса Павлівна; Дмитруха, Н. М. (My University, 2025)
Мета дослідження. Оцінка токсичного впливу завислих ультрадисперсних металевих частинок розміром до 100 нм, які утворюються під час зварювання металу, на організм щурів Вістар.
Keywords: тези доповідей