Вибіркові питання профілактики та збереження здоров'я серед молоді в умовах війни - Корнієнко, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Саліонов, Володимир Олександрович; Оніщенко, Тетяна Євгенівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Питання профілактики та формування прихильності до здорового способу життя є актуальним медико- соціальним напрямком серед населення, але вектор цих заходів, на нашу думку, залежить від особливостей вікових груп.
Keywords: тези доповідей