Сучасні аспекти маркетингових досліджень споживацької якості лікарських засобів на прикладі контрацептивів - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Дрогобич : ЦФЕНД, 2023)
Мета дослідження. Розробка та апробація методології комплексу маркетингових досліджень споживацької якості лікарських засобів з метою удосконалення маркетингових стратегій підприємств-виробників та підвищення загального рівня фармацевтичного забезпечення населення.