Дистанційно-освітні технології в організації самостійної роботи студентів - Фурик, Олена Олександрівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Тютюнщиков, Борис Григорович; Савельєв, Валерій Григорович; Глактіонов, Андрій Геннадійович; Фурик, Е. А.; Онищенко, Т. Е.; Рябоконь, Е. В.; Тютюнщиков, Б. Г.; Савельев, В. Г.; Глактионов, А. Г.; et al. (ЗДМУ, 2014)
Розглянули питання щодо застосування дистанційних освітніх технологій в організації самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів. Рассмотрен вопрос применения дистанционнх образовательнх технологий в организации самостоятельной работы студентов высших учебных заведений. The use of distance learning technologies in the organization of students’ independent work are discusses in the article.
Дистанционно-образовательные технологии в организации самостоятельной работы студентов
Distance-educational technologies in the оrganization of students’ independent work
Keywords: дистанційно-освітні технології; самостійна робота студентів; дистанционно-образовательные технологии; самостоятельная работа студентов; distance learning technologies; students’ independent work