Змiшана форма навчання, як сучасний варiант отримання освiти пiд час пандемiї COVID-19 - Бачурін, Георгій Вікторович; Ломака, Станіслав Сергійович; Коломоєць, Юлія Сергіївна (Дніпро : Дніпро-ВАЛ, 2021)
У березні цього року виповнився рік, як в Україні вперше оголосили карантин для запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19. Запорізький державний медичний університет багато років працював над дистанційним навчанням та легко перебудовував навчальний процес на дистанційний режим. Це і було великим поштовхом працювати далі, знаходити щось нове та впроваджувати сучасні технології в роботу зі студентами, у тому числі технології змішаного навчання (Blended Learning), яку активно використовують більшість західних університетів. Основна мета реалізації "Blended Learning" полягає в об'єднанні переваг традиційного та дистанційного навчання. Актуальним є використання змішаних технологій навчання і у сучасному українському освітньому просторі.