Реалізація всеукраїнської програми метального здоров’я Олени Зеленської «Ти як?» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті - Ольховська, Анастасія (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Предмет дослідження – практична реалізація всеукраїнської програми ментального здоров’я Олени Зеленської «Ти як?» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті. Мета дослідження – аналіз заходів з реалізації всеукраїнської програми ментального здоров’я Олени Зеленської «Ти як?» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті та розробка практичних рекомендацій. Методи дослідження: аналіз, узагальнення, систематизація науково-методичної літератури і джерельної бази мережі «Internet» стосовно проблеми ментального здоров’я різних верств населення України в умовах повномасштабних воєнних дій; клініко-педагогічні спостереження; компаративний (порівняльний) аналіз заходів всеукраїнської програми ментального здоров’я Олени Зеленської «Ти як?» у ЗДМФУ; методи математичної статистики для обробки отриманих експериментальних результатів. The object of the study is the All-Ukrainian mental health program of Olena Zelenska «How are you?». The subject of the study is the practical implementation of the All-Ukrainian mental health program of Olena Zelenska «How are you?» at the Zaporizhzhia State Medical and Pharmaceutical University. The purpose of the study is the analysis of measures to implement the All-Ukrainian mental health program of Olena Zelenska «How are you?» at the ZSMPU and the development of practical recommendations. Research methods: analysis, generalization, systematization of scientific and methodological literature and the source base of the Internet regarding the problem of mental health of different segments of the population of Ukraine in conditions of full-scale military operations; clinical and pedagogical observations; comparative (comparative) analysis of the measures of the All-Ukrainian mental health program of Olena Zelenska «How are you?» at the Zaporizhzhia State Medical and Pharmaceutical University; methods of mathematical statistics.
Keywords: магістерська робота; ментальне здоров’я; психіка; розлади; психогігієна; психотренінг; ідентифікація; програма; вправи; рекомендації; mental health; psyche; disorders; psychohygiene; psychotraining; identification; program; exercises; recommendations