Вивчення психологічних якостей характеру сучасного провізора - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (Х. : НФаУ, 2014)
Професіоналізм – це наявність конкретних професійних навичок і якостей, що визначають і характеризують спеціаліста. Іншими словами можна зазначити, що професіоналізм – висока підготовленність до виконання завдань професійної діяльності. Професіоналізм дає можливість досягти значних якісних і кількісних результатів праці при меньших затратах фізичних та розумових зусиль на основі використання раціональних прийомів виконання робочих завдань.
Keywords: тези доповідей