Взаємозв'язок функціонального стану студента з успішністю в навчанні - Давигора, Л. О. (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У медицині, фізіології, психології, педагогіці актуальною є проблема визначення кількісної оцінки функціональних станів людини, що пов'язано з рішенням питання про можливість виконання нею конкретного виду діяльності. Функціональний стан людини - це узагальнена характеристика з точки зору ефективності виконуваної діяльності і задіяних в її реалізації систем за критеріями надійності та внутрішньої ціни діяльності. В ЗДМУ була проведена робота, що мала на меті дослідити інформативність методу визначення електрошкірних характеристик певних ділянок шкіри людини (ЕШХ МЗ), що працює в комп’ютерному навчальному середовищі, для оцінки її поточного функціонального стану та його змін, що можуть відбуватися внаслідок такої праці.
Keywords: тези доповідей