Основи практичної діяльності у фізичній реабілітації. Тема 13. Термо-, бальнео- та гідротерапія. Природні лікувальні курортологічні фактори : [метод. рек. для самостійних занять] - Сазанова, Інна Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ЗВО МОЗ України. Містять базові питання з практичної діяльності у фізичній реабілітації, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Основи практичноїї діяльності у фізичній реабілітації».