Логіка: курс лекцій - Утюж, Ірина Геннадіївна (ЗДМУ, 2016)
Навчально-методичний посібник містить тематику лекцій, короткий виклад змісту кожної теми, основні поняття, питання для перевірки засвоєного матеріалу. Основною метою курсу є ознайомлення студентів з проблемами формальної логіки, її методами рішення теоретичних задач, а також їх застосуванням до аналізу природних міркувань. Призначений для студентів усіх спеціальностей медичних та фармацевтичних факультетів.
Keywords: логіка; філософія