Проблеми аудіювання та шляхи їх вирішення при навчанні іноземних студентів-медиків професійному спілкуванню - Богуславська, Людмила Федорівна; Сенік, Лілія Миколаївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
При навчанні іноземних студентів-медиків українській мові основною метою виділяється комунікативна, яка передбачає формування навичок та вмінь користуватися мовою як засобом спілкування. Однією із актуальних задач є мовна підготовка іноземних студентів (у тому числі з англійською мовою навчання) в навчально-професійній сфері – розвиток навичок та вмінь професійного діалогічного спілкування «Лікар – хворий».
Keywords: тези доповідей