Актуальність вивчення резистентності бедаквіліну в режимі антимікобактеріальної терапії хворих на туберкульоз з множинною лікарською стійкістю - Разнатовська, Олена Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета: провести літературний огляд щодо частоти та характеру резистентності бедаквіліну (Bdq) в режимі антимікобактеріальної терапії (АМБТ) хворих на туберкульоз з множинною лікарською стійкістю (МЛС-ТБ).
Keywords: тези доповідей