Клінічний випадок: індукції толерантності до казеїну - Запорожченко, Д. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета роботи: Формування толерантності до білків коров‘ячого молока у дитини раннього віку. Матеріали та методи: Загальноклінічні, імуноферментні дослідження, алерготестування (прік та патч тести).
Keywords: тези