Можливості використання сучасних інформаційних технологій в дистанційному освітньому процесі при підготовці майбутніх лікарів-стоматологів - Романюк, Віктор Миколайович; Лукаш, Г. Ю.; Сидоренко, Олександр Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Організація навчального процесу з урахуванням вимог кваліфікаційних характеристик підготовки спеціалістів особливо в умовах карантину потребувала створення різних форм проведення навчального процесу у дистанційному режимі.
Keywords: дистанційне навчання; освіта; студенти