Маркетингові дослідження розвитку ринку ветеринарних препаратів та області ветеринарної фармації - Бушуєва, Інна Володимирівна; Бушуева, И. В.; Bushueva, I. V. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
У статті наведений аналіз сучасного ринку ветеринарних лікарських засобів, дана характеристика основних глобалізаційних тенденцій на ринку ветеринарних препаратів, досліджено тенденції зростання обігу препаратів для ветеринарної медицини. В статье приведен анализ современного рынка ветеринарных лекарственных средств, дана характеристика основных глобализационных тенденций на рынке ветеринарных препаратов, исследованы тенденции роста оборота препаратов для ветеринарной медицины. The article is an analysis of current market veterinary medicines, the features of the basic trend of globalization on the market of veterinary drugs, tendencies of the growth in turnover of drugs for veterinary medicine.
Маркетинговые исследования развития рынка ветеринарных препаратов и области ветеринарной фармации
Market research market veterinary drugs and veterinary pharmacy
Keywords: ринок ветеринарних препаратів; ветеринарна фармація; світовий ринок препаратів для ветеринарної медицини; рынок ветеринарных препаратов; ветеринарная фармация; мировой рынок препаратов для ветеринарной медицины; market veterinary medicines; veterinary pharmaceuticals; the global market for veterinary drugs