Роль сезонних та метеорологічних чинників в розвитку гострих серцево–судинних подій у практиці лікаря невідкладної допомоги - Доценко, Сергій Якович; Афанас'єв, Анатолій Віталійович; Гогой, Т. М.; Токаренко, Іван Іванович; Самура, Борис Борисович; Медведчук, Галина Яківна; Шевченко, Марина Василівна; Чорна, Інна Володимирівна; Сичов, Роман Олександрович (Тернопіль : ТДМУ «Укрмедкнига», 2015)
Загальновідомо про вплив кліматичних, метеорологічних, геліопромінних та інших природних чинників на перебіг серцево–судинних захворювань. Нашу увагу привернули сезон- ні чинники та можливість їх впливу на виникнення гострих серцево–судинних подій (ГССП) в практиці лікаря невідкладної допомоги.
Keywords: тези доповідей