Клінічна фармакологія. Модуль 1 - Крайдашенко, Олег Вікторович; Кремзер, Олександр Олександрович; Главацький, Олександр Миколайович; Михайлик, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У навчально-методичному посібнику відповідно до програми з клінічної фармакології розглядаються головні теоретичні питання, необхідні для вивчення дисципліни. На основі даних фармакокінетики і фармакодинаміки розглянуті принципи індивідуального підбору ліків при різних захворюваннях людини, принципи моніторингу фармакотерапії та взаємодії лікарських препаратів. Книга містить навчальні завдання та тести для контролю засвоєння матеріалу. Призначений для студентів медичних вузів і медичних факультетів вищих навчальних закладів.