Технічні засоби в реабілітації : навч. посіб. до практ. занять з дисципліни «Технічні засоби в реабілітації» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 227 Терапія та реабілітація - Ванюк, Дар'я Валеріївна; Гурєєва, Антоніна Михайлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник укладено на основі сучасних та інноваційних тенденції використання технічних засобів в реабілітації оригінального англомовного фахового текстового матеріалу. До теми заняття розроблені практичні завдання для відпрацювання практичних навичок з використання технічних засобів у реабілітаційній практиці, контрольні питання та тестові завдання для перевірки знань. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ЗВО МОЗ України. Містить базові питання стосовно використання технічних засобів у процесі фізичної реабілітації для осіб з особливими потребами, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Технічні засоби в реабілітації».