Дослідження загальної жорсткості води в м. Запоріжжя - Лисенко, К. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: Дослідити відібрані зразки води на жорсткість (Ж.) за допомогою кількісного аналізу. Визначити відповідність питної води державним санітарним нормам. Проаналізувати ефективність кип’ятіння води як методу зниження її Ж.
Keywords: тези доповідей