Введення в обіг та експлуатація протизаплідних медичних виробів: реалії сьогодення - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (My University, 2021)
Сучасний фармацевтичний ринок як світовий, так і національні (будь-якої країни), характеризується гетерогенністю, плинністю, широкою сегментацією та більш жорсткішою регуляцією процесів, які на ньому відбуваються. Асортимент фармацевтичної продукції включає не тільки лікарські засоби (ЛЗ), а і медичні вироби, дитяче харчування, мінеральні води тощо. Такі ж самі властивості притаманні й окремим його сегментам, наприклад, сегменту протизаплідних засобів (ПЗ), що включають ЛЗ і медичні вироби.